Pensions Dignes fa una crida a participar dissabte a la manifestació de Barcelona

Com cada dilluns, matí reivindicatiu al Raval de Montserrat per part del Moviment per unes Pensions Dignes. La plataforma junt amb d’altres entitats socials fan una crida a la participació a la gran mobilització de Barcelona el pròxim dissabte dia 19. Més de dues centes persones sortiran de l’estació d’autobusos de Terrassa a partir de dos quarts de deu, per anar a la concentració que també reclama una sanitat pública i de qualitat.

El col·lectiu de pensionistes és contrari a la privatització tant de les pensions com dels serveis de la sanitat pública, i reivindiquen unes pensions dignes i una sanitat de qualitat. El record de l’èxit de la manifestació d’aquest diumenge a Madrid en favor d’una Sanitat Pública, ha servit per reivindicar més inversions socials a Catalunya, uns salaris dignes que facin front a la inflació i que augmenti l’oferta del parc d’habitatge públic a la ciutat.

Durant al concentració habitual de cada dilluns del Moviment per unes Pensions Dignes ha donat suport a una gran mobilització que es prepara a Terrassa, en defensa de la Sanitat Pública i de qualitat. Aquesta manifestació serà el pròxim 14 de gener.