Pep Forn I Montse Font Erc

Pep Forn i Montse Font se sumen al projecte d’Esquerra liderat per Ona Martínez

Els actuals regidors de l’Ajuntament de Terrassa Pep Forn i Montse Font han anunciat que donen suport al projecte d’Ona Martínez, primera tinenta d’alcalde de la ciutat i candidata a l’alcaldia per la formació Esquerra Republicana de Terrassa.

Pep Forn és llicenciat en Geografia amb un postgrau en Direcció i Gestió de Serveis. És conegut a Terrassa per ser l’actual regidor d’Economia social, Innovació, Universitats, Turisme i Projectes audiovisuals, però anteriorment, la seva trajectòria professional havia girat entorn a l’economia com a director de qualitat, innovació i atenció al client de Caixa Terrassa i com a responsable de col·laboracions amb entitats de l’obra social d’Unnim Caixa. Forn ha compaginat la seva passió per la cultura, l’associacionisme i la política. Al 2015 va entrar a formar part de la llista electoral d’Isaac Albert, ex primer tinent d’alcalde i antic portaveu de la formació. Ara torna ha donar tot el seu suport i es suma de nou al projecte d’Esquerra Republicana de Terrassa liderat per la portaveu i candidata a l’alcaldia Ona Martínez. Forn ha explicat: “Treballo per fer que Terrassa avanci. Vull que la meva ciutat esdevingui capital de la qualitat de vida i de la innovació. Estem fent feina per aconseguir-ho, però encara en queda molta. No ens podem aturar”.

Montse Font també ha volgut sumar-se a l’equip de la primera tinenta d’alcalde. Ella és enginyera tècnica industrial i llicenciada en psicologia social. Ha estat la cap del Servei de Gestió d’Emergències de la Generalitat i s’ha encarregat de la gestió del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya.  Al 2019 va començar a formar part de la llista electoral en novena posició. El passat mes de gener que es va incorporar a l’Ajuntament com a regidora de Plans i Projectes, de l’Àrea de Presidència; Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica i Drets Humans, adscrites a l’àrea de Drets Socials; i de Qualitat Democràtica, a Cicles de la Vida. Font diu: “Tinc moltes ganes de treballar i fer-ho per la ciutat que estimo i la seva gent. Entomo aquesta nova etapa com el que és: Un repte i una responsabilitat per continuar fent bona feina per fer avançar Terrassa”.