Pepe Delgado: “Tornar al San Cristóbal no és un pas enrere, treballarem per seguir fent créixer el club”

Pepe Delgado ha estat presentat aquest divendres com a nou director esportiu del CP San Cristóbal. Arriba amb l’objectiu de professionalitzar i potenciar l’àrea esportiva del club parroquial, des del primer equip fins al futbol formatiu. No existia aquesta figura, ja que, durant els anys que Oliver Ballabriga va ser l’entrenador, el tècnic rubinenc s’encarregava d’aquesta parcel·la. El president Francesc Manchado, doncs, compleix amb un dels punts del seu programa electoral.

Als seus 60 anys, Pepe Delgado té una dilatada experiència al futbol català, passant per Terrassa FC, CF Badalona i, els últims anys, per la banqueta d’una AE Prat on ha estat entrenador i secretari tècnic. La seva amistat amb Pepe Sánchez, nou membre de la junta directiva del San Cristóbal, ha estat fonamental en la seva contractació. Per a ell arribar a un club de Tercera Federació no és un pas enrere i menys tractant-se de l’entitat de Ca n’Anglada.

Amb la renovació de pràcticament el 80% de l’actual plantilla, en els propers dies s’anirà informant dels primers fitxatges, que han de permetre fer un salt de qualitat i confeccionar un equip competitiu per aspirar de nou a l’ascens. Més enllà dels jugadors, també hi haurà reestructuració del cos tècnic, que estarà capitanejat per Dani Andreu.

Sanku, Álex i Cucu, baixes

El San Cristóbal no ho ha fet oficial encara, però ja s’ha resolt el futur de les tres peces que quedaven de l’actual plantilla. I totes tres són baixes: els davanters Sanku i Cucu i el defensa Álex Jiménez. Tant Sanku com Álex tenien una oferta de renovació que no han acceptat, mentre que l’internacional andorrà no entrava en els plans de l’àrea esportiva parroquial.

Sanku

Sanku ha estat una temporada al San Cristóbal, sent el màxim realitzador de l’equip i entre els millors del grup cinquè