Per primer cop baixa el nombre de persones ingressades mentre es disparen les recuperacions

El nombre de positius per coronavirus segueix pujant però l’increment és el més baix des de l’inici del brot, deixant de banda els primers dies més suaus. Així, aquest dijous hi ha 731 persones amb coronavirus a Terrassa, catorze menys que dimecres. I és que en les darreres 24 hores s’han donat d’alta 80 persones que eleva a 246 les persones que a dia d’avui s’han recuperat de la Covid-19.

També pren especial rellevància que per primer cop baixa el nombre de persones ingressades per la Covid-19, que estan repartides entre els dos hospitals, dos centres sociosanitaris i l’Hotel Terrassa Park, habilitat com a hospital. Si dimecres hi havia 604 ingressats entre aquests cinc equipaments, ara n’hi ha 600, quatre menys. Aquesta baixada, encara que molt lleugera, s’ha donat en els ingressats tant a planta com a la Unitat de Cures Intensives. Així hi ha 532 persones ingressades en planta i 68 a l’UCI.

Sí que puja, en divuit casos i fins les 131, el nombre de persones amb hospitalització a domicili.

La xifra de víctimes mortals per coronavirus suma, incloses les onze de les darreres hores, 128.

A Catalunya la xifra de morts ja arriba a les 2.355 i la de positius 23.460, de les quals 2.053 estan greus. 7.840 persones han estat donades d’alta.