Pere Arquillue.jpg

Pere Arquillué torna al Teatre Principal de Terrassa amb ’53 diumenges’ de Cesc Gay

Pere Arquillué torna al Teatre Principal de Terrassa amb l’obra ’53 diumenges’, de Cesc Gay, que tanca la temporada de Terrassa Arts Escèniques del 2021.

’53 diumenges’ és la segona incursió teatral de Cesc Gay després de la magnífica acollida de públic i crítica de ‘Els veïns de dalt’ que, en la seva versió catalana, va vorejar la xifra de 90.000 espectadors.

L’obra, que es podrà veure al Teatre Principal diumenge 19 de desembre a les 18h, és una comèdia sobre les relacions familiars protagonitzada per tres germans que han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes.

Cesc Gay (Barcelona, 1967) és un cineasta, guionista, dramaturg i director teatral que destaca per un llenguatge cinematogràfic i teatral molt personal i una profunda mirada sobre els personatges que retrata. Està considerat un dels cronistes més aguts de les classes mitjanes urbanes. Per aquest muntatge ha comptat amb els actors Pere Arquillué, Cristina Plazas, Lluís Villanueva i Àgata Roca.