Pere Aurell i Harriet Kjaer guanyen la Vallès Drac Race més participativa

El terrassenc Pere Aurell, en categoria masculina, i la barcelonina d’origen danès, Harriet Kjaer, en l’apartat femení, s’han imposat en la cursa de 48 quilòmetres Vallès Drac Trail disputada aquest diumenge. Aurell, integrant de l’equip Chemo Tuga, ha finalitzat el recorregut pel Parc Natural de Sant Llorenç amb un temps de 4 hores, 13 minuts i 21 segons. El podi masculí l’han completat Pakito Pérez (4h23’27’’) i Emilio Fernández (4h28’43’’).

Per la seva part, Kjaer s’ha imposat amb autoritat en la cursa de 2.200 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al barri de Can Roca. La corredora de l’equip Lifefood Sport ha finalitzat la prova amb una marca de 5 hores, 25 minuts i 58 segons. La segona classificada ha estat Mª Lluïsa Ruiz (5h53’04’’) i, la tercera, Berta Rodríguez (6h21’18’’).

En la cursa Half Drac Trail, de 24 quilòmetres i amb sortida a Mura, Miguel Ángel González s’ha endut la victòria amb un crono d’ 1 hora 58 minuts i 48 segons. Gil López ha estat el segon en traspassar la línia de meta (1h59’23’’) i David Guarch ha finalitzat en tercera posició (2h02’57’’). En categoria femenina, Ahlam Elkakdi s’ha emportat la victòria amb un temps de 2 hores, 27 minuts i 50 segons. El podi l’han completat Gemma Cadafalch (2h28’26’’) i Laura Fornieles (2h34’45’’).

La prova de menys distància, anomenada “L’Esquena del Drac”, ha estat dominada per Pablo García, qui ha completat els 10 quilòmetres del traçat en 44 minuts justos. En l’apartat femení s’ha imposat Anca Cindea, amb un registre de 54 minuts i 38 segons.

Aquesta és la 4a edició de la Vallès Drac Race, organitzada en els darrers dos anys pel Centre Excursionista de Terrassa. Des de l’organització s’ha valorat molt positivament el transcurs de la jornada, destacant la tasca dels més de cent voluntaris. Per primera vegada la prova ha superat el miler de participants, en el que ha estat una nova festa atlètica per als amants del Trail Running.