Dansa, música i teatre a l’Auditori amb ‘Pere i el Llop’ del Ballet Contemporani de Catalunya

El Ballet Contemporani de Catalunya presenta Pere i el Llop, un espectacle de dansa multidisciplinar dirigit al públic familiar, que incorpora un rerefons educatiu. Per aquest motiu s’ha afegit dins les activitats educatives que programa l’ajuntament. També s’ha programat dins del Cicle Terrassa Clàssic Kids, amb una representació a l’Auditori Municipal diumenge dia 5 de febrer a les 12:00 del migdia.

Dansa, música i teatre conformen aquesta obra on destaquen els components visuals  atractius i  un dinamisme que captiven l’audiència des del principi fins al final. Els ballarins es converteixen en els protagonistes a través de la interpretació dels personatges del conte, la majoria d’ells animals. La representació compta  també amb músics en directe.

Quasi una vintena d’artistes, ballarins, músics i actors, participen donant vida a animals i personatges al costat dels instruments que els identifiquen i sonen quan parlen.

Així, de la mà de Silvia Bartés, el Ballet Contemporani proposa una adaptació moderna del conte original de Prokofiev. En aquesta història els animals del bosc conviuen i es defensen els uns els altres del seu pitjor enemic: l’home. En Pere és un jove entremaliat que viu amb el seu avi en una cabana al mig del bosc. Des de sempre ha conviscut amb els animals que hi habitn convertint-se en el seu millor amic i defensor.

[Foto: Ballet Contemporani de Catalunya]