Pere Marcet, guardonat amb l’Stick d’Or de la Federació Catalana de Hockey

El campus de Terrassa de l’Euncet Business School va ser divendres l’escenari de la Gala del 55è Festival del Hockey Català. Un certamen organitzat per la Federació Catalana en el qual es reconeixen el talent, la dedicació i els èxits de les entitats i persones que contribueixen a visibilitzar aquest esport.

La màxima distinció, l’Stick d’Or, va recaure en Pere Marcet. L’organització ha volgut premiar la dedicació de l’expresident del Club Egara durant 14 anys. Un període d’alt i baixos que el dirigent ratllat va saber gestionar per fer renéixer l’entitat del Pla del Bon Aire.

Medalles d’Honor

Les Medalles d’Honor van recaure en Curro Espinós, Josep Maria Batista i Marcos Hofmann i les Insígnies d’Or en Jordi Torredemer, Lili Soler, David Estany i Judith Solanas.

L’egarenca Georgina Oliva va rebre una de les distincions d’Sticks per a la Història

Molts terrassencs van estar guardonats en diferents categories. Georgina Oliva en Sticks per a la Història; Sandra Adell, com a millor àrbitra federada; Clara Pérez, el Trofeu Lluís Ysamat, i Estel Petchamé, designada millor jugadora promesa, entre d’altres.