Pericas cau de la preselecció per al Mundial i es mantenen Aguilar, Granados, Leitón i Domene

Les seleccions espanyoles absolutes de waterpolo continuen preparant el Campionat del Món de Budapest. El CAR de Sant Cugat es manté com a base d’operacions fins a finals de la setmana vinent, quan els seleccionadors acabaran escollint la llista definitiva de 13 que viatjaran a Hongria.

La preselecció per al Mundial s’estreny i l’equip masculí ha passat d’estar format per 17 jugadors a només 15. Han caigut de la convocatòria el boia del CN Terrassa Agustí Pericas i l’atacant Sergi Cabanas, del CN Sabadell. Es mantenen els altres dos representants del club egarenc, Álvaro Granados i Iñaki Aguilar. David Martín, doncs, haurà d’escollir dos dels tres porters que continuen i descartar-ne un jugador.

Els entrenaments al CAR s’allargaran fins el 15 de juliol. S’han convocat 15 jugadors de diferents clubs, el futur de l’absoluta a curt termini, perquè participin en aquest stage. Hi són el mateix Pericas i els seus companys del CN Terrassa Jordi Chico, Àlex de la Fuente i Oriol Rodríguez.

Pel que fa al combinat femení, la llista està formada encara per 16 jugadores. Segueixen les dues egarenques, la portera del CN Terrassa Sandra Domene i la boia del CN Sabadell Paula Leitón. Han caigut d’aquesta preselecció, respecte a l’última convocatòria, les jugadores del CN Sant Andreu Alejandra Aznar i Mireia Guiral. Miki Oca, doncs, ha de descartar encara una portera i dues jugadores. La concentració de la femenina al CAR acabarà el 14 de juliol.