Petit Luxe, l’hotel del centre obre les portes al públic el 28 de gener

Petit Luxe inaugura l’hotel del centre de Terrassa el 27 de gener i l’endemà obrirà les portes al públic en general. És el primer hotel d’aquesta empresa local que porta el mateix nom i que ja fa anys que es dedica al sector del turisme. De fet, disposa de 15 apartaments turístics i de qualitat a la ciutat.

Està ubicat al carrer Teatre número 3, té 9 habitacions tipus “suite”, 3 per planta, que porten nom de dones significatives per a l’empresari Salvador Ramon propietari del grup. Són suites àmplies, de 30 metres quadrats, amb zona de treball, dutxes dobles i la majoria amb terrassa o balcó. La recepció i la zona comuna per esmorzar, a la planta baixa.

Els preus oscil·len entre 160 i 200 euros per nit i s’adrecen a clients que visitin la ciutat o Barcelona per motius d’oci o de negocis.

L’edifici es corona amb una terrassa que té vistes a la cúpula del Teatre Principal i que pretén donar servei a l’hotel i obrir-se també a la ciutat per celebrar esdeveniments públics i privats.

Neix amb la voluntat d’eixugar el dèficit de places hoteleres.

Salramat és l’empresa patrimonial del grup. Va encarregar el projecte al despatx d’arquitectes egarenc Duran Arquitectes, Darq; la constructora ha estat Viscola i la decoradora, Laia Ubia. La inversió, 2’3 milions d’euros.

Salramat també ha adquirit la Casa Jacint Bosch, actual seu dels Minyons de Terrassa, just al davant de l’hotel. La colla local s’hi estarà fins al desembre (quan ja puguin marxar a Cal Reig). Llavors començarà el projecte per convertir aquest immoble del carrer Teatre número 4 en un segon hotel. Aquest però, serà més gran, unes 20 habitacions i més estàndards. Els dos establiments compartiran espais i serveis.

 

Hotel Petit Luxe 5

 

Hotel Petit Luxe 4

Hotel Petit Luxe 3

 

 

Hotel Petit Luxe 2

 

Hotel Petit Luxe 1

 

Minyons Local Casa Jacint Bosch