Unes 30.000 persones s’apleguen en el Pícnic Jazz del parc de Vallparadís

El bon temps ha acompanyat els milers de persones que diumenge s’han aplegat en el parc de Vallparadís atrets pel Pícnic Jazz. Sens dubte una de les activitats més populars i esperades pels terrassencs del festival anual de jazz de la ciutat.

Amb temperatures que han rondat els 30 graus al sol, milers de persones s’han reunit aquest diumenge en el pícnic jazz, una proposta molt exitosa que barreja una vetllada familiar i d’amics amb la música jazzística que oferien Professor Cunningham And His Old School, Las De Barcelona, The Ray Gelato – Enric Peidro Quintet i Del Toro Blues Band. En aquesta ocasió, però, fins i tot amb massa bon temps.

El pícnic Jazz es va consolidant any rere any com una de les activitats multitudinàries més esperades de l’any en el parc de Vallparadís.

Al llarg dels seus 22 anys d’història, el Pícnic Jazz s’ha converit en una gran festa popular del jazz amb quatre concerts en directe de primer nivell, una àmplia oferta gastronòmica, una Fira del Disc i altres estands amb activitats lúdiques diverses. És una de les propotes més emblemàtiques  del Festival Jazz Terrassa.

 Pícnic Jazz