211228 Pictogrames Passosvianants 1

Pictogrames per millorar l’accessibilitat cognitiva de 146 passos de vianants

Des de l’Ajuntament, s’ha treballat amb totes les escoles de la ciutat per definir un total de 146 passos de vianants que són d’especial rellevància en els camins escolars i s’hi pintaran un seguit de pictogrames per millorar l’accessibilitat cognitiva d’aquests passos.
La seqüència de pictogrames  ajudarà als infants, a persones amb TEA o alguna altra discapacitat cognitiva, amb malalties mentals, a gent gran i a la ciutadania en general a posar l’alerta al creuar aquests passos de vianants i millorar la seguretat vial. Aquesta seqüència  ha estat creada per TEAVIAL i ja s’han instal·lat en d’altres municipis.

Aquesta iniciativa permet treballar l’autonomia personal d’alguns alumnes i per tant millorar la seva confiança i inclusió. L’acció s’emmarca en el Pacte Terrassa per a l’accessibilitat universal i en la millora dels camins escolars.

La regidora d’Accessibilitat i Capacitats Diverses, Mònica Polo, ha visitat aquest matí els primers treballs de senyalització que s’estan executant. Així es continua millorant l’accessibilitat en els entorns escolars de la ciutat.
[Font imatge:Ajuntament de Terrassa]