Pier Paolo Pasolini, protagonista del cicle ‘Cendres Corsàries’ de la llibreria Synusia

La llibreria Synusia convida la ciutadania interessada al cicle “Cendres Corsàries”, una programació de lectures amb Pier Paolo Pasolini. Tenen un doble objectiu: retre homenatge a la figura del pensador italià en el centenari del seu naixement i, per altra banda, posar de manifest l’absoluta rellevància i actualitat del pensament de Pasolini en temes diversos com ara la crítica a la societat de masses o el compromís amb la lluita antifeixista.

El cicle arrenca aquest dijous, 5 de maig. Estarà dinamitzat per Josep Maria Lluró, assagista, professor d’història i Doctor en Humanitats amb una tesi doctoral sobre Pasolini.

Lluró farà una aproximació a diversos aspectes de Pasolini: el seu context històric, el seu compromís amb la lluita antifeixista i amb la història i també la seva vessant més poètica tal com queda recollida a poemaris com “Las cenizas de Gramsci” o “Poeta de les Cendres”.

El cicle està pensat tant per a les persones que volen apropar-se per primera vegada a la figura del pensador com per a aquelles que volen aprofundir més en la seva obra.

Les places són limitades i cal inscripció via mail a info@synusia.cc o de manera presencial a la llibreria Synusia del carrer Montserrat, 136.