PIMEC es reinvidica i vol formar part del pont de comandament de l’economia

El nou president de PIMEC Catalunya, Antoni Cañete, ha visitat aquest divendres Terrassa i, acompanyat del president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, han explicat els principals objectius de la patronal de les petites i mitjanes empreses. En aquest sentit, Cañete ha parlat de la necessitat de situar-les al pont de comandament de l’economia, allà on tinguin representació i poder de decisió sobre les polítiques econòmiques. És per això que anuncia un gran acte d’activisme empresarial el proper 11 de novembre.

Des de la comarca es reclama la millora de les infraestructures, les comunicacions ferroviàries i per carretera que connectin els vallesos amb el Baix Llobregat i el Maresme i, sobretot, la necessitat de modernitzar els polígons industrials per fer-los atractius a noves inversions.

Catalán ha demanat explícitament que el Consell Comarcal i els Ajuntaments de Sabadell i Terrassa renovin la concessió administrativa de Mercavallès.

Davant el debat al territori sobre l’ampliació i millora de l’aeroport de Sabadell, PIMEC reitera que es tracta d’una infraestructura única, que forma pilots i mecànics i que té un gran potencial. Per això, reclama un acord entre totes les parts.