PIMEC es reuneix amb el ministre Escrivá a Terrassa i li demana millores a la reforma de les pensions

El ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá s’ha reunit aquest divendres a Terrassa amb representants empresarials i de la patronal PIMEC. La trobada ha tingut lloc al Teatre Principal i sobre la taula hi ha hagut, sobretot, la reforma de les pensions, recentment aprovada al Congrés dels Diputats. Aquesta reforma, entre altres mesures, augmentarà el que els empresaris aportaran al sistema de pensions. PIMEC ha demanat al ministre que la reforma tingui en compte la dimensió de l’empresa i una millora substancial de la gestió de les baixes d’incapacitat temporal.

Per la seva banda, Escrivá ha anunciat un augment de la plantilla de la Seguretat Social en 4.200 treballadors a tot l’Estat i que hauria de permetre millorar una atenció ciutadana que en ocasions es veu sobrepassada.

Per a PIMEC la reforma de les pensions “era necessària però que ha arribat tard“. La patronal ha traslladat al ministre una sèrie de propostes de millora per a què puguin ser valorades en els tràmits parlamentaris.

Foto: PIMEC