PIMEC realitza testos d’antígens a prop de 200 treballadors del Vallès Occidental

La patronal PIMEC continua portant la seva campanya de testos ràpids d’antígens a diferents polígons industrials de Catalunya. Aquest dimecres ha estat el torn del polígon industrial Nord de Terrassa. Un parell de carpes al pàrquing situat al costat del Terrassa Plaça han estat les encarregades de rebre els treballadors que s’hi han apuntat amb cita prèvia. N’han vingut de Terrassa i també de la resta de la comarca.

El test el realitza professional qualificat, que en pocs minuts té el resultat i el notifica via sms. L’objectiu és fer, de l’entorn laboral, un lloc segur,

Aquesta campanya de PIMEC se suma als cribratges que aquesta setmana hi ha als barris de Can Parellada i Ca n’Anglada. Per a l’equip de govern municipal, els testos són l’eina per aturar el menys possible l’activitat econòmica. L’alcalde Jordi Ballart, en aquest sentit, ha valorat l’opció d’utilitzar els testos d’antígens al sectors de l’oci i la restauració.

Fins ara PIMEC ha fet cribratges a Sant Quirze, Les Franqueses del Vallès, Sant Fruitós de Bages i Sant Feliu de Llobregat. Amb els prop de 200 testos de Terrassa, ja en sumaran un total de 1.000, dels quals només quatre han donat positiu.