Pimec Vallès Occidental lliura a Terrassa els segons reconeixements empresarials

Pimec Vallès Occidental va instaurar l’any passat uns reconeixements empresarials a empreses de la seva demarcació. Per la seva segona edició l’organització empresarial ha escollit Terrassa. El lliurament de premis s’ha celebrat aquest dilluns a l’Auditori Municipal. L’acte ha inclòs una conferència sobre productivitat, captació i retenció de talent a càrrec d’Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la UPF.

Pimec reclama més infraestructures per incrementar la competitivitat de la comarca. El seu president, Antonio Cañete, qualifica de populista la proposta de reducció de la jornada laboral.

S’han lliurat reconeixements empresarials en set categories. En comerç s’ha premiat Mobles 2000, de Sabadell, i també, a títol pòstum, Miquel Gumí per l’activitat associativa en el comerç d’aquest municipi. En impuls de la Formació Professional s’ha guardonat el Gremi d’Instal·ladors de Cerdanyola, Ripollet i Montcada. El reconeixement en la categoritza de Joves Empresaris l’ha rebut Fruits Sentmenat online.

Com a impresa innovadora s’ha premiat la terrassenca Iguña Pharmaceutical Technologies mentre que el reconeixement al Creixement d’empresa industrial ha estat per a Grupo Armario Persiana, de Castellar. El Gremi d’Instal·ladors del Vallès ha estat reconegut pel seu associacionisme empresarial.

Finalment el premi a la perspectiva de diversitat, sostenibilitat, seguretat i salut laboral ha estat ex aequo per a Specialisterne Spain de Sant Cugat i Lerrassa Hidràulica, de Ripollet.