‘Pina i el seu Nadal… normal?’ torna a LaFact Cultural

Pina i el seu Nadal… normal? torna el 2 de gener amb una versió renovada a LaFact Cultural. Es tracta d’un espectacle de teatre musical familiar per a grans i petits.

La temporada passada més de 900 persones van poder gaudir d’aquesta història tendra i divertida, plena de música, coreografies i cançons que volen transmetre valors com la tolerància, el respecte per la diversitat o la importància de la família. Tot, dins un entorn nadalenc i festiu. A més, pretén fomentar el gust per les arts escèniques entre els més petits.

I és que la Pina és una nena de vuit anys amb una família peculiar. La nit del sopar de Nadal la situació la supera i, enfadada, decideix amagar-se sota la taula. Allà es trobarà amb algú inesperat. Qui, a través d’un sorprenent recorregut pel món al revés, li recordarà valors com el respecte cap a la diversitat, l’empatia i la importància de compartir.

El Jove Ballet de Catalunya i el Youth Ballet JBC hi aporten 36 artistes: 6 actors i 30 ballarins, amb edats entre 9 i 20 anys, amb músiques de tots els estils.