Pinya malva amb les persones sanitàries i les treballadores dels serveis essencials

La colla castellera de Minyons de Terrassa ha compartit a través de les xarxes socials un vídeo en què vol fer pinya i agrair la tasca que estan realitzant les persones sanitàries i totes les treballadores de serveis essencials. En el vídeo, que adjuntem més avall, es poden veure els i les membres més joves de la colla que, des de casa, mostren cadascú una paraula per acabar formant el següent text:

“Els Minyons de Terrasa fem pinya amb les persones sanitàries i totes les treballadores dels serveis essencials. Moltes gràcies a totes! Aquest castell el descarregarem entre tots i totes”.  Un missatge que acaba recordant la importància de mantenir el confinament amb el #joemquedoacasa i #somlacolla.

D’altra banda, des de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya s’ha difòs un altre vídeo en què podem escoltar les paraules de la Isolda, un castellera de Minyons que és TCAI al CST Hospital Sant Llàtzer. Recorda la importància de quedar-se a casa, rentar-se bé les mans i la necessitat de ‘fer pinya’ entre tots i totes.

També ho ha fet la Sílvia, castellera de Minyons i infermera a la UCI de Sant Pau:

https://twitter.com/CastellsCat/status/1244687210189914115