Plata per a Lorena Benítez al Campionat d’Espanya Júnior i mínima de Laia Rodríguez per al sub-17

L’aixecadora del Club de Peses Terrassa Lorena Benítez va penjar-se la medalla de plata al Campionat d’Espanya Júnior d’Halterofília, que va tenir lloc el passat cap de setmana al pavelló madrileny Cerro Almodóvar de Vallecas. L’egarenca, sense estar al cent per cent, ho va assolir en la categoria de -49 quilos, aixecant 56 en arrencada i 69 en dos temps, totalitzant així una marca de 131 quilos, a només un de la campiona, l’andalusa Lucía González.

En la categoria de -59 quilos, la també aixecadora del CP Terrassa Alexia Gutiérrez va assolir una meritòria sisena posició, una excel·lent classificació en la seva primera participació en un Campionat d’Espanya i quan només porta un any practicant l’halterofília. Totes dues esportistes van contribuir en la victòria de Catalunya en aquesta competició, amb 1.650,63 punts Sinclair, per davant de les federacions gallega i andalusa.

Mínima de Laia Rodríguez

Paral·lelament al Campionat d’Espanya, es va celebrar la segona jornada de la Lliga Nacional, amb un gran registre per a Laia Rodríguez. En la categoria de -59 quilos, l’aixecadora del CP Terrassa va alçar 43 quilos en arrencada i 60 en dos temps, fent un total olímpic de 103 i aconseguint així la mínima per participar al Campionat d’Espanya sub-17.