Poc premi per a un CP San Cristóbal que va merèixer guanyar la UE Figueres (1-1)

El CP San Cristóbal no ha passat de l’empat a 1 contra la UE Figueres al Municipal de Ca n’Anglada, tot i que el punt permet al quadre d’Oliver Ballabriga seguir en la part alta de la classificació a la Tercera RFEF. Els parroquials són sisens amb els mateixos 15 punts que el cinquè, el Vilassar, que ocupa llocs de play-off d’ascens.

En una fluixa primera part i amb poques ocasions en totes dues porteries, els locals s’han pogut avançar amb un xut de Poves que ha salvat Jaume. En el segon temps el ritme del partit ha estat molt més elèctric. En el minut 57 Albert Orriols ha superat Carles, que tornava a la titularitat de la porteria del San Cristóbal. Però els terrassencs han neutralitzat l’avantatge ràpidament en una jugada assajada. La falta l’ha treu Mario Domingo, perllonga David Toro i finalitza l’incombustible capità Óscar Sierra.

L’entrada de Tom i Abde ha donat més profunditat a l’atac parroquial, però tots dos davanters no han pogut culminar la remuntada davant d’un Jaume que ha estat decisiu per al Figueres en el tram final del partit. El San Cristóbal visitarà el Manresa en la propera jornada.