Podem Terrassa es reestructura i convoca primàries per al mes de juny

Podem Terrassa es reestructura i es prepara per a celebrar unes primàries el proper mes de juny. El Consell Municipal va dimitir el mes de novembre, en desacord per la marxa de Dante Fachín i crític amb el secretari general de Podemos, Pablo Iglesias. Des de llavors el Cercle Podem ha estat inactiu. N’ha quedat l’assemblea però sense una direcció facultativa. Ara les persones que l’han de guiar fins a les primàries són el nou portaveu, Juan Luis Alegre; Isabel López i Miquel Benítez com a enllaços amb l’organització; i el responsable de xarxes, Guillermo Cruz.

L’objectiu de les primàries és escollir una direcció que porti el partit cap a les municipals de l’any que ve, en les que veuen imprescindible el canvi a la ciutat.

La nova direcció de Podem a Terrassa tanca files amb la direcció catalana i estatal. En l’àmbit municipal diuen seguir donant suport a Terrassa En Comú, tal i com va decidir en assemblea el 2015.

Tot i les renovació interna, els nous responsables asseguren que es premisses que van veure néixer Podemos estan plenament intactes.

D’altra banda, Podem Terrassa ha mostrat el seu suport a la vaga feminista del 8 de març i recolza l’aturada total.