Pol Parrilla causa baixa a l’Atlètic Terrassa i fitxa pel Saint Germain

El defensa de l’Atlètic Terrassa Pol Parrilla no continua la pròxima temporada, segons ha comunicat el club de Can Salas. El central egarenc ha fitxat pel Saint Germain HC francès i s’afegeix així a les altres cinc baixes que ja estaven confirmades. Lluís Melé, que marxa al Nijmegen holandès, i els quatre jugadors que han penjat l’estic: Dani Malgosa, Marc Pujal, Oriol Peremiquel i Xavi Galí.

Recordem que el quadre que dirigirà una temporada més Xero Gasol presentarà quatre novetats la propera campanya, tres d’elles procedents del Vallès Esportiu, concretament el porter Joan Monzó, el migcampista Pau Jover i el davanter Joan Dalmases, mentre que del Barça torna a Can Salas el davanter Nil Escudé.

L’staff no patirà variacions i seguirà format per Xero Gasol, Roger Pablo i Inyaki Freixa al cos tècnic, Marc Caparrós i Jan Castelló com a camps d’equip, Jaume Borràs d’entrenador de porters, Albert Fíguls de preparador físic i David Ferrer com a càmera. El servei mèdic estarà format per Adrià Guerra i Abel Cifuentes de fisioterapeutes i Bernat de Pablo de metge.

[Font imatge: Atlètic Terrassa]