Policia Local i Mossos investiguen un nou robatori a la perfumeria Júlia amb el mètode de l’encastament

La matinada d’aquest dilluns, 6 de desembre, la perfumeria Júlia ubicada al carrer Major del centre de Terrassa, ha viscut, de nou, un robatori amb el mètode de l’encastament.

Un cotxe vermell s’ha encastat pels volts de les 4.10 de la matinada per la porta principal de la perfumeria per robar. Segons fonts consultades per Canal Terrassa, es desconeix la quantitat de persones que han participat al robatori. A més, del que es desprèn de l’incident, no hi hauria cap testimoni en el moment dels fets.

Els primers en arribar a la perfumeria han estat membres de la Policia Local, que és qui se’n fa càrrec dels fets. Tot i això, en aquests moments, els Mossos també estan investigant el succés.

Aquest establiment de la cadena de perfumeries Júlia ja ha patit, en diverses ocasions, robatoris (o intents frustrats) mitjançant el mètode de l’encastament. Aquest sistema consisteix a estampar un cotxe contra l’aparador o la porta principal de la tenda per accedir-hi ràpidament. Normalment, un altre cotxe està esperant els lladres amb el qual fugen.