Polo-Egara i Júnior-CD Terrassa busquen el passi a semifinals a la Lliga Iberdrola Femenina

Els quarts de final de la Lliga Iberdrola Femenina d’hoquei començaran una setmana més tard que la competició masculina, el cap de setmana del 26 i 27 de maig. Els dos representants terrassencs, però, buscaran una plaça per a la final four com a visitants.

El Club Egara, que ha acabat setè de la fase regular, s’enfrontarà amb el RC Polo en un doble partit a l’Eduardo Dualde. El partit del dissabte 26 serà a la 1 de la tarda i el de diumenge, a dos quarts d’una del migdia. L’equip d’Andrew Wilson ha acabat la competició perdent 1 a 4 amb el Club de Campo al Pla del Bon Aire.

Per la seva banda el CD Terrassa, que ha finalitzat cinquè a la fase regular, es jugarà amb el Júnior un bitllet per a la semifinal. Tots dos partits seran a Sant Cugat, a dos quarts d’una del migdia. El conjunt de Les Pedritxes ha tancat la lliga perdent 2 a 0 amb la Reial Societat.

Club de Campo-Taburiente i SPV Complutense-Reial Societat són les altres dues eliminatòries de quarts de final, amb el doble enfrontament a Madrid.

Permanència de l’Atlètic

L’Atlètic, que ha finalitzat novè, no lluitarà pel títol, però sí s’ha assegurat seguir una temporada més a la màxima categoria. I és que l’equip d’Andreu Enrich no haurà de disputar la promoció per a la permanència, després que el seu rival, la Universidad de Sevilla, ha renunciat a disputar-la.