Pols en un derbi sense favorits

Serà un derbi fred a la graderia, perquè no hi pot haver públic, però intens a la gespa. CP San Cristóbal (4rt amb 23 punts) i Terrassa FC  (1er amb 26 punts) afronten dissabte el duel de la segona volta separats per només tres punts a la classificació i sense una etiqueta clara de favorit.

En el contacte amb la premsa d’aquest dijous al Municipal de Ca n’Anglada s’ha posat de manifest que serà el més equilibrat dels últims tres anys. Tot i que els de Juanjo García són líders i encadenen tres victòries consecutives, el conjunt d’Oliver Ballabriga no coneix encara la derrota al seu camp.

Ningú es vol perdre aquest partit i per això els tècnics comptaran amb les dues plantilles pràcticament al complert. Juanjo García recupera els sancionats Josu i Adri Lledó, mentre que Ballabriga només té la baixa del porter Zapico, en la recta final de la seva recuperació, mentre que Mario Domingo arrossega molèsties.

Rubén Mancera Antón serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les 18.00h i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Óscar Sierra i Àlex Fernández, amb les respectives samarretes dels seus equips

Els capitans i entrenadors, en la sessió gràfica prèvia al derbi