Portes obertes als museus de la ciutat durant els caps de setmana d’aquestes festes

Aquest cap de setmana els museus de Terrassa han encetat una sèrie de jornades de portes obertes. Amb motiu de les festes de Nadal, l’entrada als equipaments del Museu de Terrassa, al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya i el Centre de Documentació i Museu Tèxtil serà de franc cada cap de setmana fins al 10 de gener. L’objectiu d’aquesta mesura és apropar als terrassencs el patrimoni de la ciutat i compensar així les restriccions de mobilitat actuals. En el cas del Museu de Terrassa, les jornades de portes obertes inclouen la Casa Alegre de Sagrera, el Castell Cartoixa de Vallparadís i la Seu d’Ègara.

Entre els terrassencs que han marxat de pont i els qui desconeixien la iniciativa, aquest primer cap de setmana de portes obertes ha arrencat amb poca concurrència. Els qui sí han pogut aprofitar la gratuïtat de la visita, es movien entre la sorpresa i l’agraïment per tenir a la vora aquest tipus de propostes culturals.

Les excepcions a aquest calendari de portes obertes seran els dies festius (Nadal, Sant Esteve, Any Nou i Reis), i també el diumenge 27 de desembre i el dissabte 2 de gener, dates on els museus romandran tancats. Pel que fa al Museu Tèxtil, només obre els diumenges.