‘Posa’t al seu cap’ torna dilluns per recollir fons dedicats a la investigació del càncer infantil

Dilluns, 27 de setembre, el Raval de Montserrat acollirà de nou la iniciativa ‘Posa’t al seu cap’, la rapada solidaria impulsada per la Policia Municipal per recaptar fons a favor de la investigació contra el càncer infantil. 

Aquesta nova edició, que porta per lema ‘Som herois i heroïnes’, tindrà lloc de les 16.30 h fins a les 21.30 h. Aquest cop,també es podrà  col·laborar fent-se una trena o un recollit. 

L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre el primer signe visible de la malaltia una vegada diagnosticada i ja en tractament, com és la pèrdua del cabell a causa de la químio o radioteràpia. A més, les persones que ho desitgin també podran donar cabell a l’associació Mechones Solidarios o venir simplement a dipositar un donatiu.

Hi haurà les actuacions dels pallassos ‘Maldita Sea’, la màgia de prop del Mag Toni Muñoz i un espai perimetrat per als petits amb la presència de tres dinosaures de Divershow Fiesta. El grup Blacktucada participarà amb una actuació de percussió.

‘Leuco’s by Ingrid’

La campanya també dóna suport i visibilitat a ‘Leuco’s by Ingrid’, un projecte que neix de mans de la Íngrid, pacient de l’Hospital Sant Joan de Déu a qui van diagnosticar leucèmia el 2018, i que va transformar els leucòcits, els glòbuls blancs tan significatius en aquesta malaltia, en petites criatures de colors que porten per nom ‘Leuco’s’. 

Els ‘Leuco’s’ es podran trobar en l’espai de paradetes que hi haurà a l’atri de l’Ajuntament en companyia d’altres iniciatives solidaries a favor de la investigació del càncer infantil com són Mua Solidaris, Pulseras Candela i Shurikan Star.

Calendari solidari

 A més del ‘Posa’t al seu cap’, la Policia Municipal ha presentat un calendari solidari per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. Es pot trobar en dos formats diferents, de taula i de paret, es pot adquirir a la Prefectura de Policia (Edifici Glòries), a la pàgina www.policiasxvalientes.org i a diverses  botigues.