Precintat un bar per incompliment reiterat de la normativa i de les restriccions per la Covid-19

Una dotació de la Policia Municipal va precintar aquest dijous un bar situat al carrer de Solsona després de comprovar que estava incomplint la normativa de manera reiterada, malgrat els requeriments realitzats pels agents i el Servei de Legalització d’Activitats de l’Ajuntament.

El local tenia dues resolucions municipals, la primera data del passat agost, quan es va comprovar que la propietària havia habilitat sense permís el magatzem com a zona per als clients i se li va reclamar que procedís a la seva correcta legalització o a destinar l’espai per al seu ús. L’altra inspecció es va realitzar el  diumenge passat, quan els agents van comprovar que el local tenia el doble de l’aforament permès, motiu pel qual va ser desallotjat. La dotació policial va comprovar també que el soterrani del local continuava habilitat com a bar, amb un billar, diverses barres i cadires.

Davant dels fets, i després de ratificar que l’establiment acumulava cinc denúncies per incompliment de la normativa, la Policia va procedir a precintar el recinte de manera cautelar.