Precinten un local on s’organitzaven festes sense tenir llicència

La Policia Municipal va precintar el passat dijous, 24 de juny, un local ubicat a les proximitats de la ctra. de Castellar. diverses queixes veïnals per música molt alta durant les nits festives i de cap de setmana  van propiciar la intervenció policial. El dia de l’actuació, els agents van localitzar al local unes carpes que funcionaven com a discoteca, amb 164 cadires, 49 taules, una quinzena de sofàs, dues barres i un equip de so amb diversos altaveus, un dels quals de 800 W. A l’interior del local hi havia unes 223 persones i quatre controladors d’accés a les entrades. 

Els agents van identificar a dues persones responsables de l’empresa d’esdeveniments organitzadora de l’activitat i van comprovar que el local només disposava d’autorització de restaurant, que el responsable no presentava assegurança de responsabilitat obligatòria i que no es complien les mesures antiincendis, al trobar-se en zona forestal. Per aquest motiu, es va confeccionar acta i precinte del local per preservar el risc envers les persones i béns. Els agents també van interposar una denúncia per incompliment de l´ordre de tancament ja que, malgrat que es va requerir als responsables de l’acte que desallotgessin el local,gairebé a les 7 la matinada encara hi havia a l’interior unes 17 persones assegudes als sofàs, consumint begudes i escoltant música.

Policia Municipal i Mossos d’Esquadra desallotgen una festa amb 200 persones 

La trucada d’un veí va informar la matinada de diumenge, que s’estava celebrant una festa amb una cinquantena de persones al carrer del Torrent de Can Guitard, i que s’hi estarien consumint drogues i alcohol. Fins al lloc dels fets hi va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va localitzar un grup d’unes 200 persones,  i va haver de demanar reforços policials i a Mossos d’Esquadra per poder desallotjar l’espai. Un cop van arribar les dotacions sol·licitades, els agents van instar a les persones allà reunides a recollir la brutícia que havien generat durant la festa i a marxar del lloc. Una de les persones va ser denunciada per circular sota els efectes de l’alcohol quan va ser aturat per una de les dotacions que es dirigia a cobrir el servei circulant per la carretera de Rubí, i va donar un resultat positiu de 0,56 mg/l en la prova d’alcoholèmia.