Premien un projecte del Montserrat Roig destinat al col·lectiu LGTBI+

Un projecte educatiu, personal i laboral creat pels alumnes de l’Institut Montserrat Roig  ha estat guardonat a la 3a Mostra d’ImpulsFP CaixaBank Dualitza. Concretament ja ha estat considerat la segona millor idea de les presentades per alumnes de centres de grau mitjà. Es tracta d’un treball sorprenent, innovador i integrador destinat a persones del col·lectiu LGTBI+ i adreçat a l’Ajuntament de Terrassa.

Aquesta mostra, per 3er any, ha buscat descobrir el talent dels estudiants d’FP i compartir així els millors projectes dissenyats durant el darrer curs en l’àmbit de la innovació i l’emprenedoria.

Aquest esdeveniment s’ha dut a terme en format online, aplegant alumnes i docents vinguts d’arreu del territori. S’ha guardonat la capacitat emprenedora i d’innovació de la formació professional. L’objectiu és, doncs, mostrar el talent dels estudiants a través de la presentació de bones pràctiques, iniciatives d’innovació i emprenedoria, a més de projectes d’excel·lència docent i de ponències i taules rodones.

Centres d’FP que han presentat projectes innovadors 

Els premis ImpulsFP CaixaBank Dualitza han aplegat el conjunt de guardons en l’àmbit de les iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives dels centres. D’aquesta manera s’estimula el treball per a projectes, l’acció tutorial o la inclusió, millorant així la qualitat de l’ensenyament.