Premis a les millors fotografies de la Fira Modernista 2018

Una singular fotografia d’un avi i un nen, obra de Toni Pardo, és el retrat guanyador de la 12ena edició del Concurs de Fotografia de la Fira Modernista 2018. Un concurs que cada mes de maig organitza el Fotoclub Terrassa en col•laboració amb el Servei de Comerç de l’Ajuntament de Terrassa. El premi a la millor col•lecció ha estat per Pep Mota per al conjunt d’aquestes tres fotografies, escollides entre una vintena de participants.

El segon premi se l’emporta Rafael Ruiz, mentre que el tercer classificat ha estat Ramon Colell. El jurat ha triat aquests treballs entre unes 60 fotografies presentades per uns 25 participants. Durant el mes de maig les obres guanyadores i d’altres de premiades en passades edicions, s’exposaran a l’espai del Fotoclub del Centre Cultural.

L’acte d’entrega de premis s’ha fet a la Masia Freixa i ha servit per escalfar motors per a la pròxima Fira Modernista. Una Fira que també comptarà amb la seva pròpia edició del Concurs de Fotografia de la Fira Modernista 2019.