Premis Cambra i la B-40, binomi clau

Els Premis Cambra 2022 volen fer un reconeixement als mèrits empresarials i també impulsar la creació d’un espai relacional per al teixit empresarial, a més de reivindicar els interessos generals de les empreses del territori per al foment de l’activitat econòmica en general.

En aquest sentit, aquesta nova edició se centrarà en la reivindicació de la finalització de la B-40, el Quart Cinturó. Una infraestructura cabdal per l’activitat socioeconòmica de la demarcació de la Cambra de Terrassa, de Catalunya en general i on el potencial d’Olesa de Montserrat és molt significatiu.

L’acte de lliurament dels guardons, que tindrà lloc el 14 de juliol al Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat, porta el lema La real Passió d’Olesa. La B40 . I és que va començar a estructurar-se després de rebre una notificació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat per reclamar que el tram de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls estigués en funcionament aquest any 2022.

El Secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Sr. Xavier Flores, i el Secretari General del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Sr. Ricard Font, participaran activament en l’acte.

Els guanyadors es faran públics en els propers dies, un cop ultimada la comunicació als interessats. També, com ja és tradicional, en els propers dies es farà públic el Premi Cambra 2022 a la Trajectòria Empresarial.