Preparatius per a una Diada segura i amb aforament limitat al Parc dels Catalans

Últims preparatius per celebrar la Diada a Terrassa. La delegació de l’Assemblea Nacional de Catalunya ha decidit aquest dimarts al vespre el programa del dia onze de setembre.

La jornada arrenca a les 11 del matí des dels jutjats amb un acte que s’ha anomenat «Rodes per la Independència». Una 60a de cotxes i motos circularan per tota la ciutat engrescant la gent a participar en la convocatòria de la tarda. També al matí dos autocars es desplaçaran fins a Lledoners.

L’escenari de l’acte central serà el Parc dels Catalans i cal inscripció prèvia per participar-hi. L’enllaç es pot trobar a la pàgina web de l’Assemblea i al telegram de Terrassa per la Independència-ANC. Hi ha temps fins el dia 10 a les 12 de la nit.

La convocatòria és a dos quarts de 5 per fer els controls d’accés en dos punts diferents del carrer Vinyals i vigilar que es respectin totes les mesures de seguretat: higiene de mans, mascaretes i distància. Cada participant tindrà el seu espai marcat al terra, que els organitzadors han calculat en 4 m2 per persona. D’aquesta manera l’aforament està limitat a 400 persones.

L’acte començarà a les 5 en punt i una de les primeres activitats del programa serà homenatjar totes les persones que no han pogut assistir-hi per un problema d’espai i seguiran l’acte des dels balcons. L’assemblea ha decidit, entre altres coses, que el manifest oficial el llegiran 4 persones joves: una de Terrassa, una Matadepera, una altra de Viladecavalls i la quarta d’Ullastrell.

La celebració de la Diada acabarà a Terrassa amb els cants per la llibertat. S’han habilitat dos punts de sortida de la zona habilitada a diferents alçades de la Rambla

Els organitzadors remarquen que s’han pres totes les mesures de seguretat i prevenció possibles i que l’acte i l’espai seran segurs.