Presentació del nou llibret “Recull de Records dels Barris de Guadalhorce, Xúquer i can Palet II”, de la col·lecció “Records de Terrassa”

Aquest dimecres, 29 de maig, s’ha fet la presentació del llibret “Recull de Records dels Barris de Guadalhorce, Xúquer i can Palet II” de la col·lecció de “Records de Terrassa”, resultat dels tallers organitzats al llarg del 2018 de la mà de  l’Associació El Llibre de la Vida i que s’han impartit als barris de can Palet II, Guadalhorce i Xúquer.

L’acte de presentació, celebrat al Casal Cívic de Xúquer, ha comptat amb la presència de Jordi Rueda, President del Districte 3, donant la benvinguda; Jaume Sabaté, president de l’Associació el Llibre de la Vida; la presidenta de l’AV Guadalhorce i en representació dels tres barris implicats, Carmen Sánchez, i Santi Rius. La presentació ha finalitzat amb l’entrega d’exemplars dels llibrets als participants del taller i s’ha convidat als presents a un berenar com a cloenda de l’acte.

Aquesta iniciativa ha estat portada  a la pràctica per l’Associació el Llibre de la Vida, dins el marc de “Records de tota una Vida”: activitat que pren com a objectiu reunir a gent gran per explicar els seus records i aportar imatges o objectes que els hi remetin, en pro de l’estimulació cognitiva i la capacitat d’auto reconeixement. Els dinamitzadors i dinamitzadores han anat recollint els materials que se’ls han facilitat i els han editat en format de llibret, esdevenint la culminació d’aquesta proposta.

La intenció de l’Associació és que aquests llibrets es popularitzin i se’n puguin seguir editant en altres barris de la ciutat.