Presentació oficial de l’Escola de Ciclisme Vallès

El passat dissabte la Masia Freixa va acollir l’acte oficial de presentació de l’Escola de Ciclisme Vallès de cara a la temporada 2019, amb l’assistència de l’alcalde, AlfredoVega, i els regidors Jordi Rueda, Xavier Matilla, Pep Forn i Dani Nart. Els grans protagonistes de la vetllada, però, van ser els setze joves esportistes que la integren (tretze nens i tres nenes). Tots ells tenen edats compreses entre els 5 i els 16 anys.

Aquest 2019 l’Escola de Ciclisme Vallès continua més forta que mai, seguint amb el seu objectiu principal, fer arribar els valors que aporta el ciclisme als infants. Tot això ho treballen a través del joc, amb exercicis per millorar l’habilitat, la tècnica, l’equilibri o la motricitat. L’entitat segueix apostant per la no especialització, per tal que coneguin el número més gran de modalitats d’aquest esport.

Aquest any, com a novetat, l’escola està oferint cursets de ciclisme per adults i de millora de la tècnica en el col·lectiu femení. També es vol treballar en la introducció del ciclisme en les escoles, gràcies als acords amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa.