Presentat el prestigiós 19è Circuit Català de Trofeus de Natació

Aquest dimarts s’ha fet a Barcelona la presentació de la 19a edició del circuit, amb la presència del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, i la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos. Una edició més, el Ciutat de Terrassa–Memorial Jaume Cardellach forma part del calendari de proves i esdevindrà de nou Campionat de Catalunya Open. Serà la propera cita d’aquest circuit els dies 26, 27 i 28 de gener.

L’acte ha servit també per lliurar els premis corresponents als tres primers classificats de la general masculina i femenina de la darrera edició. L’egarenc del CN Terrassa Albert Puig va finalitzar tercer, darrere de Guillem Pujol, del CN Mataró, i d’Àlex Castejón, del CN Sabadell. En categoria femenina, victòria per a Marta González, del CN Sant Andreu. Erika Villaécija, del CN Sabadell, i Berta Cantó, del CN Mataró, van acabar segona i tercera, respectivament.

Dues medalles a Manresa

El CN Terrassa es va penjar dues medalles al Trofeu Fèlix Serra Santamans, segona prova del 19è Circuit Català de Trofeus de Natació–Gran Premi Diputació de Barcelona, que es va celebrar dissabte a les instal•lacions del CN Minorisa de Manresa.

Hi van participar més de 300 nedadors procedents de 37 clubs de Catalunya i també del Principat d’Andorra. Evelyne Álvarez va pujar al segon esglaó del podi als 200 metres braça, mentre que Guillem Lázaro va aconseguir el bronze als 200 papallona.