Presenten a l’alcalde el projecte A-porta d’empoderament veïnal

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquesta dijous a la tarda amb la gerent de la CONFAVC (Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya), Alba Gómez; amb la responsable del programa A-Porta, Gabriela Stein. També hi ha participat una delegació de la Junta de l’Associació de Veïns de Ca n’Anglada, i de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT); Els assistents li han presentat el projecte A-porta.

Es tracta d’una iniciativa social d’empoderament  on veïns i veïnes carismàtics, que viuen a barris amb importants necessitats socials (anomenats Picaportes), són contractats, formats i coordinats per visitar a tots i cadascun dels seus veïns i veïnes i donar-los suport, consells i recursos sobre com millorar la seva qualitat de vida (accés a drets socials, vulnerabilitat energètica, recerca de feina, recursos del barri, gestió de residus, convivència i civisme, acompanyament a gent gran, etc.).

A la reunió, que ha tingut lloc a la seu d’Alcaldia ha comptat amb  l’assistència de la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; i de la regidora d’Habitatge Social, Lluïsa Melgares.

 

FOTOS: Rafel Casanova – BCF