220110 Policia Municipal 16

Presó per a l’autor d’un robatori amb violència i intimidació

Una trucada d’un ciutadà va informar divendres, a les 13.36 h, que havia observat una persona al carrer de Blasco de Garay, a l’encreuament amb Marconi, amb un ganivet a la mà.

L’home va manifestar que l’estava seguint a l’espera que es personessin els agents. Seguint les indicacions donades pel requeridor, dues patrulles de la Policia Municipal van dirigir-se fins al lloc, on van localitzar l’home al passatge de l’Ombra, on el van identificar, comprovant que duia a sobre un ganivet.

Minuts abans la Policia Municipal havia rebut una alerta per un atracament en un establiment proper al lloc on l’home havia estat localitzat Els agents van anar a parlar amb la víctima de robatori, la qual els va informar que li havien sostret uns 400 euros, intimidant-la amb un ganivet.

La víctima va reconèixer ràpidament el ganivet del sospitós com l’utilitzat per a consumar el robatori, quedant aquest detingut per robatori amb violència i intimidació.

L’home, que comptava amb nombrosos antecedents de robatori amb violència, va ser posat a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés provisional a presó.