Prestigiós premi per a La Xicra, distingida com una de les millors pastisseries de Catalunya

En ple barri de Sant Pere, al carrer d’Emili Badiella, s’hi troba una de les 50 millors pastisseries de Catalunya. Es tracta de La Xicra, una pastisseria gurmet que, amb prou feines un any i mig d’experiència, ha obtingut aquest dissabte el seu primer reconeixement de prestigi. El premi es diu la Fava de Cacau, l’entrega per 4a edició l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i distingeix la qualitat dels millors obradors del país.

L’establiment terrassenc busca la màxima proximitat amb els seus proveïdors, elaborant un producte artesà per llepar-se els dits amb ingredients del tot saludables. D’aquesta manera, l’obrador de La Xicra ha fet un nou pas endavant en el seu objectiu de donar-se a conèixer cada dia entre un públic més ampli. Les responsables de l’establiment desitgen que el projecte segueixi creixent de manera sostenible i sense perdre mai la seva essència.

Laxicra