Preus especials dels professionals dels serveis bàsics per les famílies vulnerables

Nou pas en la lluita contra la pobresa energètica. L’Associació Professional d’Empresaris d’Electricitat, Fontaneria, Gas, Sanejament i Afins de Terrassa i Comarca, GREINTEC, i l’Ajuntament han signat un conveni que garanteix que les famílies en situació vulnerable puguin obtenir el butlletí i fer petits treballs a casa amb uns preus especials.

Aquest butlletí és obligatori i certifica que les instal·lacions dels subministraments compleixen els nivells de seguretat que estableix la normativa. Per aquestes famílies l’emissió del document tindrà un cost de 50 euros IVA inclòs quan habitualment és d’entre 150 i 250 euros. El preu per hora del servei d’un professional serà  de 23 euros, un terç menys del què és habitual.

Aquestes tarifes s’aplicaran a les famílies que detecti l’Oficina Municipal d’Atenció a la Pobresa Energètica i Promoció de l’Eficiència Energètica, OFIMAPE.

El protocol signat aquest dijous té una vigència fins el desembre o quan s’hagin tancat els 439 expedients amb petició de serveis que l’OFIMAPE té pendents de resoldre. De moment 5 instal·ladors s’han ofert en col·laborar amb aquesta acció solidària.