Primàries Terrassa demana un desconfinament limitat per zones i reservades a col·lectius determinats

Primàries Terrassa demana un desconfinament limitat per zones i reservades a col·lectius determinats. El partit proposa que “cada barri de la ciutat de Terrassa es divideixi en 3 zones i cada zona tindria el seu propi aforament màxim i franges horàries per poder ampliar la zona de confinament dels habitatges a espais a l’aire lliure.” Dit d’una altra manera, ampliar el confinament físic dels habitatges al carrer. La zona A seria únicament i exclusivament per a la gent gran; la zona B per a infants i la zona C per a la resta de col·lectius, pot estar ubicada per la perifèria i al voltant del barri on es pugi fer esport amb bicicleta o diferents entrenaments. Seria una zona única i exclusiva on ni infants, ni gent gran o població vulnerable podria traspassar la zona.

Per tal de que es compleixin les mesures de seguretat i d’autoprotecció dels drets civils, Primàries Terrassa demana activar agents cívics que juntament amb la col·laboració del moviment veïnal en acció vetllarien pel compliment de la seguretat, l’ordre i bon ús cívic de la zona corresponent, així com assegurar-se de que no hi hagin aglomeracions i orientar a la ciutadania si això passes.

El partit independtista considera que Espanya no compleix els requisits de la OMS i creu que “Catalunya i  Terrassa s’han d’auto-organitzar-se o no hi haurà recuperació i potser serà irreversible.”