Primer cap de setmana del Festival de Jazz

Terrassa ha celebrat el primer dels caps de setmana del 43è festival de Jazz de la ciutat. Tres actuacions de luxe s’han interpretat en dos espais ideals per gaudir d’aquesta música: la plaça Vella i com no podia ser d’una altra manera la Nova Jazz Cava.

Diumenge, Jazz Terrassa distingia la trajectòria de Laura Simó just abans del seu concert. Un reconeixement al seu llarg currículum jazzístic i d’actuacions i distincions arreu del món.

Dissabte, la plaça Vella esdevenia l’escenari de l’actuació d’Irene Reig The Bop Collective, una jove barcelonina que després d’un ampli bagatge lidera el seu propi septet: The Bop Collective, un grup de composicions i arranjaments originals amb el qual ha tingut l’ocasió de tocar, a més de la Nova Jazz Cava terrassenca, al Jamboree, entre d’altres.

Dissabte al vespre, Jeremy Pelt Quintet “Tomorrow’s another day” oferia un projecte amb molt de talent jove en la formació que es tradueix en diverses estrelles emergents. No és la primera vegada que actuen a Terrassa, l’anterior va ser fa tres anys quan va compartir aventura amb el pianista Theo Hill.

No et perdis l’entrevista a Laura Simó al plató de Canal Terrassa dies abans de rebre el premi.

Parlament íntegre de Laura Simó en rebre la distinció

Notícia relacionada: