Les federacions del Vallès Occidental Sud i el Vallès Oest celebren el seu Congrés d'Unificació en una sola Federació del Vallès Occidental

El primer Congrés del PSC Vallès Occidental escull Paco Aranda com a Primer Secretari

Cerdanyola ha acollit el primer Congrés del PSC Vallès Occidental, en el qual s’han unificat les federacions del Vallès Oest i el Vallès Occidental Sud. I ho han fet després dels seus respectius congressos de dissolució. Al Congrés es va decidir la nova Comissió Executiva de la Federació, el president del Consell de Federació i els consellers i conselleres Nacionals.

Paco Aranda, Exprimer secretari del PSC Vallès Occidental Sud, ha estat escollit Primer secretari d’aquesta nova federació del PSC Vallès Occidental. Eva Candela ha estat escollida Viceprimera secretaria.

La candidatura de consellers i conselleres nacionals ha estat estar aprovada per un 98% dels vots. Per tant, els nous consellers i conselleres nacionals seran: Jesús Arasanz, M. Carme Berenguer, Montse Capdevila, Ana Carrasco, Dolors Conde, Bartolo Egea, José Gallardo, Xavier Garcés, Javi García, Ignasi Giménez, Alexandra Moreno, Juan Pérez, Josep Portero, Moisès Rodríguez, Montse Rueda, Marc Sanabria, Javi Silva, Luis Tirado i Olga Valenzuela.

La candidatura per presidir el Consell de Federació, encapçalada per Alfredo Vega López, es va aprovar per un 100% dels vots. Finalment, la Comissió Executiva de federació es va aprovar amb un 98% dels vots.

El Primer Secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, també ha assistit al Congrés d’Unificació.

[Font imatge: PSC ]