Primer descens de contagiats en tractament a Terrassa des que va començar la crisi del coronavirus

Aquest Dijous Sant, les dades d’afectats per la Covid-19 a Terrassa han presentat un fet inèdit des que es van començar a comptar contagis als centres hospitalaris de la ciutat: per primera vegada, avui hi ha menys contagiats en tractament que el dia anterior. Després del pic d’ahir amb 818 malalts, aquesta xifra retrocedeix avui fins a 789, és a dir, 29 persones menys.

Les altes continuen creixent i amb les 41 d’avui ja són 445 les persones ingressades que han acabat superant la malaltia al Consorci Sanitari o a l’Hospital Mútua Terrassa. 27 d’aquestes altes s’han aconseguit a planta i 2 a les UCI. Amb 65 ingressats, les UCI dels centres egarencs registren avui la xifra d’afluència més baixa des del 29 de març. Els malalts en hospitalització domiciliària continuen sent 210, igual que ahir.

La mala notícia que hauria de servir per no abaixar la guàrdia i mantenir totes les prevencions als contagis és que en les darreres 24 hores han mort als centres hospitalaris terrassencs 7 persones més afectades pel nou coronavirus. En conseqüència, ja són 173 les persones que han perdut la vida a Terrassa a causa d’aquesta pandèmia.