Primera final per al San Cristóbal

S’han encès les alarmes al CP San Cristóbal. De cridat a lluitar de nou pel entrar al play-off d’ascens a fer-ho per mantenir la categoria a Tercera Federació. Les dues últimes derrotes contra Castelldefels i Hospitalet han deixat els parroquials a només un punt del descens.

Ni l’arribada de Cristian García ni els darrers reforços han acabat d’endollar un equip que ha perdut el seu ADN competitiu i que ha passat a ser la segona defensa més golejada de la lliga. Diumenge el CFJ Mollerussa visita el Municipal de Ca n’Anglada. És un rival directe, ja que té dos punts més a la classificació, tota una autèntica final.

Cristian García Prèvia Mollerussa

Cristian García, amb un partit de sanció, haurà de veure’l des de la graderia de Ca n’Anglada

Cristian, que no es podrà seure a la banqueta per l’expulsió a Hospitalet, perd més efectius per aquest partit. Yeray compleix cicle de targetes i s’afegeix al també sancionat Guillem. En canvi Mario Cantí ja entrena amb el grup i podria entrar en la convocatòria.

Juan Manuel Martín Varas, del col·legi del Baix Llobregat, dirigirà aquest partit, que començarà mitja hora més tard de l’habitual (12.30h). Es podrà seguir per Canal Terrassa, a través del programa l’En Joc de la Xarxa, i també sintonitzant la Ràdio Municipal.