Primera Hora, El Submarí i Àrea de Joc estrenen temporada a la Ràdio Municipal de Terrassa

La Ràdio Municipal de Terrassa ha arrencat aquest dilluns una nova temporada en la seva programació, destacant els seus programes de producció pròpia i que s’emeten a diari com són Primera Hora, El Submarí i Àrea de Joc.

El programa Primera Hora ha posat en marxa la seva temporada número 17. És un dels més antics de la ràdio local. S’emet des de 2/4 de 9 del matí i fins a les 9 amb un repàs de l’actualitat, informació de servei, repàs dels diaris, esports i altres ingredients. Està dirigit i presentat per Francesc Novell amb l’assistència tècnica de Jordi Rueda i Manolo Guerrero.

De la seva banda, torna també el magazine El Submarí amb Mariona Tomàs. I ho fa de nou amb dues hores, des de les 10 i fins a les 12 del migdia, amb entrevistes i donant una ullada a la ciutat.

Finalment, els esports tenen també la seva presència de 7 a 8 de la tarda amb Àrea de Joc, presentat per l’Àngel Cárdenas i Miquel Romagosa. La Ràdio Municipal de Terrassa es pot sintonitzar a la FM, a la 95,2; per la TDT i per streaming.