Primera nit de tempestes: un arbre caigut i un accident de trànsit

La primera nit del temporal que afecta Catalunya aquest cap de setmana ha sigut més lleu a Terrassa que a d’altres municipis. Després que ahir al migdia la Generalitat activés en fase d’alerta el Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) i l’alcalde Jordi Ballart declarés en situació de prealerta el Pla d’Emergència Municipal, la ciutat només ha registrat dues incidències en la que havia de ser la nit amb major risc meteorològic.

En realitat, els Bombers de la Generalitat només han rebut un sol avís relacionat directament amb les fortes precipitacions: la caiguda d’un arbre al carrer de Sant Cosme, a tocar de la plaça de Can Anglada.

Tot i això, no ha estat l’única intervenció dels bombers aquesta nit a la ciutat. Un vehicle va col·lidir anit amb un mur de formigó a la Ronda de Ponent, al seu pas per Can Boada. A conseqüència de l’impacte, també va resultar malmès un fanal de la il·luminació pública i una tanca metàl·lica va caure sobre les cadires d’una terrassa. Per sort, en aquell moment ja havia començat a ploure i els clients s’havien arrecerat sota el tendal de l’establiment. Segons l’hora d’avís rebuda pels Bombers de la Generalitat, eren les 22.13h. A més de dues dotacions de bombers, al lloc dels fets també s’hi van desplaçar la Policia Municipal i el Sistema d’Emergències Mèdiques. La persona que conduïa el cotxe afectat va ser atesa in situ, sense que consti que hagués de ser traslladada a cap centre hospitalari. Es desconeixen les causes de l’accident, sense cap altre vehicle implicat.