Primera Trobada Intercontinental dels Gegants Bojos

Cap de setmana d’exhibició de cultura popular de la mà dels Gegants Bojos, els Castellers de Terrassa i el Grup del Drac de Terrassa amb espectacles de castells, correfocs, aigua i música. Ha estat la primera trobada intercontinental dels Gegants Bojos en la qual hi han participat sis colles provinents de Costa Rica, Bèlgica, la Catalunya Nord, Múrcia, País Basc i Navarra.

Acompanyats del Drac, els Bastoners, els Geganters, els Nans, la Pàjara, els del Ball de Gitanes, de l’Àliga, els Castellers de Terrassa i la Colla Gegantera dels Bergants del Campus, les colles convidades han ofert diverses actuacions al Raval de Montserrat.

Una primera trobada d’actes populars que s’ha celebrat per tota la ciutat al llarg d’aquests dos dies. Tot, després de la recepció que l’Ajuntament ha ofert per donar la benvinguda a la ciutat als representants de les colles convidades.

Diumenge al matí, les 25 colles d’arreu de Catalunya i les 60 figures han descobert en aquest context de germanor nous vestits que lluir.