Pau Terol Cd Alta Baja

La Nova Jazz Cava acaba el mes de novembre amb un cap de setmana d’oferta variada

La Nova Jazz Cava es prepara per un nou cap de setmana farcit de propostes musicals. L’oferta de la sala jazzística terrassenca arrenca aquest mateix dijous, amb la Jam Session de Rehakova/Knight Group, a partir de les 21 hores i per un preu de 3 euros. La flautista i cantant Maria Rehakova i el saxofonista Sam Knight oferiran el seu repertori, acompanyats de Mar-Olivier Poingt, al piano; Brandon Atwell, al contrabaix, i Pau Gurpegui, a la bateria. A més a més, com a convidada especial, també pujarà a l’escenari la cantant catalana Carolina Alabau.

La segona proposta arribarà demà, divendres, amb l’actuació del pianista Pau Terol, acompanyat pel seu germà Joan Terol, a la bateria, i per Pau Lligadas, al contrabaix. El trio presentarà el disc May I?, en un concert que començarà a les 22 hores i amb entrades a taquilla per 12 euros. La formació musical acaba de publicar el seu primer àlbum; una autèntica carta de presentació amb picades d’ullet a l’estil d’Ahmad Jamal, una de les seves principals influències, però també a Monty Alexander i Joe Calderazzo.

Finalment, dissabte també a les 22h, serà el torn del quartet de la violinista Marta Sierra, al costat de Fredrik Carlquist, al clarinet; Leandro Hipaucha, a la guitarra rítmica, i Alex Molas, al contrabaix. La formació debuta a la Nova Jazz Cava, amb entrades a 12 euros, presentant el seu nou treball Paris Connection, enregistrat entre Barcelona i França. L’àlbum ha estat elogiat pels noms més coneguts del Jazz Manouche com Dorado Schmitt, Florin Niculescu o Aurore Voilqué. L’estil de Marta Sierra Quartet s’inspira en la París dels anys 30 i 40, amb un repàs als estàndars de jazz americans populars a la França d’aquella època, així com coneguts temes de “gypsy jazz” i de cançó francesa.